Markkinamyyjille

Myyntipaikat

Kiiminkipäivien markkinamyyntipaikkoja koordinoi 
Susanne Puirava
puh.040 729 4951
info@kiiminkipaivat.fi

Lähetä tiedustelu paikasta nettilomakkeella »

 

Kiiminkipäivät kartta

Saapuminen Kiiminkipäiville

Kiiminkipäivät järjestetään Oulun kaupungin Kiimingin kaupunginosassa. Markkina-alue sijaitsee Kiimingin keskustassa, Oulu-Kuusamontien läheisyydessä pesäpallo- ja tenniskentillä (saapuminen Kirjastokujan kautta). 
 

Aikataulut

Tapahtuma on avoinna yleisölle perjantaina klo 18.00-02.00 ja lauantaina klo 10.00-02.00. Markkinamyyjät ja näytteilleasettajat voivat olla markkina-alueella koko tapahtuma-ajan tai vain osan aikaa.

Alue rauhoitetaan liikenteeltä (myös markkinamyyjien autoilta), joten autolla liikkuminen alueella on rajattu alla oleviin aikatauluihin. Omalle myyntipaikalle voi teltan ja tavarat tuoda autolla alla olevien aikataulujen mukaan.

AUTOT OLTAVA POIS ALUEELTA:

  • PERJANTAINA klo 17.00 alkaen (tulethan paikalle viimeistään klo 16.30)
  • LAUANTAINA klo 9.00 (tulethan paikalle viimeistään klo 8.30)
  • Jos haluat pystyttää tettasi jo torstai-iltana, voit sopia asiasta markkinamyyntipaikkoja koordinoivan henkilön kanssa.

Autot on toimitettava pois alueelta ja voit jatkaa paikkasi järjestelyä. Parkkipaikkoja löytyy mm. Kirjaston ja Kiiminkipuiston koulun pysäköintialueelta, joista pääsee helposti kävellen takaisin alueelle.

Tulethan paikalle ajoissa, jotta sinut päästetään autosi kanssa alueelle ja ehdit laittaa esittely-/myyntipaikkasi kuntoon! Jos tulet myöhässä, joudut kantamaan tavarasi pysäköintialueelta. 

 

 

Muistilista


Elintarvikemyynti

Elintarvikemyyjien tulee tehdä ilmoitus Oulunseudun ympäristövirastolle tilapäisestä elintarvikemyynnistä.

www.ouka.fi

KIIMINKIPÄIVÄT 9.-10.8.2024


Katso ohjelma »

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA: